Spaghete picante cu costita, smantana si ceapa verde

Printeaza

Spaghete picante cu costita, smantana si ceapa verde din: spaghete, costiţă afumată, ardei iute, smântână, parmezan, ceapă verde.

Spaghete_picante_cu_costita_smantana_si_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 350 spaghete
  • 150 g costiţă afumată, tocată
  • 1 ardei iute, tocat
  • 200 ml smântână
  • 4 linguri parmezan răzuit
  • 4 linguri ceapă verde, ruptă – sau chives

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă clocotindă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, până când devin al dente. Intre timp, prăjeşte costiţa 5 min, până când devine crocantă. Adaugă ardeiul, prăjeşte 2 min şi apoi adaugă smântână şi încălzeşte complet.

Scurge pastele de apă şi adaugă 2 linguri din apa în care au fiert în sosul cu smântână. Adaugă pastele în sos cu parmezanul şi jumătate din ceapă. Potriveşte gustul de sare şi piper şi amestecă pentru ca spaghetele să se ungă uniform. Presară ceapa verde rămasă şi serveşte.

Spaghete picante cu costita, smantana si ceapa verde

Spaghete_picante_cu_costita_smantana_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.