Sos cu vin

Printeaza

Sos cu vin din: vin, cozi de raci, salata verde, sare, boia.

Ingrediente:Sos cu vin

  • 1 păhărel cu vin roşu
  • 4 linguri de sos suprem
  • 20 de cozi de raci fierţi sau 1 cutie cu creveţi
  • 1 inimă de salată verde
  • sare
  • 1/2 linguriţă de boia iute

Mod de preparare:

Incălziţi sosul pe baie de aburi, combinaţi-l apoi cu salată (în fâşii) creveţii sau cozile de raci fierţi şi vinul roşu. Puneţi sare şi boia iute după gust.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.