Sos proaspăt de ierburi

Printeaza

O reteta simpla de sos proaspat de ierburi din: nasturel, patrunjel, nuci, ulei de masline, zeama de lamaie si zahar.

Ingrediente:Sos proaspăt de ierburi

  • 85 g de năsturel
  • 50 g de pătrunjel
  • 50 g de nuci
  • 150ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă de zahăr

 

Mod de preparare:

Se pun năsturelul, pătrunjelul şi nucile într-un blender şi se mixează până când ingredientele sunt tocate fin. Se adaugă uleiul, zeama de lămâie şi zahărul.

Se condimentează bine cu sare şi piper. Se amestecă un minut până ce s-a omogenizat amestecul şi s-a obţinut un sos verde, gros.

Sos proaspăt de ierburi

Sos proaspăt de ierburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.