Salau cu jambon

Printeaza

Salau cu jambon din: salau, jambon, mac, lamaie, ou, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salau cu jambon

  • 600 g file de şalău
  • 500 g aluat
  • 150 g jambon
  • 1 lămâie
  • 50 g mac
  • 1 ou
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Fileul se stropeşte cu zeamă de lămâie; se presară sare şi piper. Se întinde o foaie de aluat groasă de 3 mm şi se decupează două contururi de peşte.

Se aşază într-o tavă unul dintre ele şi se tapetează cu felii subţiri de jambon. Se presară pătrunjel tocat mai mare, apoi se aşază peştele. Se acoperă cu celălalt contur de peşte.

Se unge cu ou bătut plăcinta rezultată şi se presară mac. Se dă tava la cuptor 45 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.