Salata de fructe de mare cu miez de portocale

Printeaza

Salata de fructe de mare cu miez de portocale din: creveti, calamar, sepie, caracatita baby, caracatita, midii, portocale, andive, masline, sare, piper, ulei de masline, otet.

Ingrediente:Salata_de_fructe_de_mare_cu_miez_de_portocale

  • 0,300 Kg creveţi
  • 0,300 Kg calamar
  • 0,300 Kg sepie
  • 0,300 Kg caracatiţă baby
  • 0,200 Kg caracatiţă mare
  • 0,100 Kg midii
  • 5 portocale
  • andive
  • măsline negre şi verzi
  • sare
  • piper alb
  • 0ţet
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se fierb fructele de mare în court bouillon în ordinea următoare: midiile 1 minut, creveţii 5-7 minute, calamar 10-12 minute, sepia 15-20 minute, caracatiţa baby 15-20 minute, caracatiţa mare 35-40 minute.

După fierbere se scot la răcit şi se taie toate aceste fructe de mare. Separat se scoate pulpa de la porocale, fără pieliţa albă şi se taie cuburi mari, iar andiva se taie julien, după care se adaugă fructele de mare şi măslinele, se condimentează cu sare, piper alb, oţet şi ulei de măsline şi se amestecă toate ingredientele.
Prezentare: pe farfurie se aşează o felie de pâine prăjită peste care se pune salata de fructe de mare, şi se decorează după preferinţe.

 

Salata de fructe de mare cu miez de portocale

Salata_de_fructe_de_mare_cu_miez_de_portocale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.