Salata de cuscus si castravete

Printeaza

Salata de cuscus si castravete din: cuscus, castravete, rosii, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Salata de cuscus si castravete

  • 1 castravete
  • 250 g roşii cherry
  • 130 g cuscus
  • 250 ml apă
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie
  • 1 1/2 linguriţă sare
  • 1 ceapă verde
  • 1 1/2 linguri ulei de măsline
  • 1 vârf de cuţit piper
  • pătrunjel proaspăt şi mentă (după gust), tocate

 

Mod de preparare:

Cuşcuşul se pune într-un bol şi se adaugă apă fiartă, cu un praf de sare. Se arfies-tecă şi se acoperă cu un capac, se lasă 10 minute. Se amestecă iar şi se lasă să se răcească.

Se pune într-un bol mai mare, se amestecă cu zeama de lămâie, coaja de lămâie (dacă se doreşte), castravetele tăiat fâşiuţe, roşiile cherry şi verdeaţa tocată mărunt.

Se condimentează, după gust, cu sare şi piper, ulei şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.