Salată de caracatiţă cu oregano

Printeaza

Salată de caracatiţă cu oregano

IngredienteSalată de caracatiţă cu oregano

  • 1 pachet cu caracatiţă congelată de circa 650 g
  • sare
  • oregano uscat
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 3 linguri cu zeamă de lămâie

 

Mod de preparare

Iei carnea de caracatiţă şi o laşi să se decongeleze. O speli bine şi o tai în bucăţi. O pui într-o oală cu circa 1,8 1 apă şi o laşi să fiarbă la foc mic 1/2 sau 2 ore.

Carnea e fiartă atunci când este foarte moale şi poţi înfige furculiţa în ea. Faci un sos din ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi oregano.

Il amesteci cu caracatiţa din care ai scurs apa şi laşi acoperit câteva ore.

Salată de caracatiţă

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place caracatita. O sa fac si eu o salata cu caracatita si o sa folosesc si sepie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.