Salata cu oua de prepelita si rucola

Printeaza

Salata cu oua de prepelita si rucola din: sparanghel, fenicul, ulei de masline, otet de xeres, mustar de dijon, oua de prepelita, migdale, rucola, capere, sunca de parma, patrunjel, ciabatta.

Ingrediente:Salata_cu_oua_de_prepelita_si_rucola

  • 2 legaturi de sparanghel, cu partea lemnoasa inlaturata
  • 3 capatani mici de fenicul, taiate in felii subtiri
  • ulei de masline
  • 2 linguri otet de xeres
  • 1 lingura mustar de dijon
  • 12 oua de prepelita, fierte, curatate de coaja si taiate in jumatati
  • 100 g de migdale, tocate mare
  • 2 maini de rucola
  • 8 capere
  • 8 felii sunca de parma
  • 1 mana de patrunjel, tocata mare
  • 1 ciabatta taiata in felii, care se prajesc, pentru servit

 

Mod de preparare:

Amestecă sparanghelul şi feniculul cu două linguri de ulei, sare şi piper. încinge tigaia-grill şi prăjeşte legumele pe ambele părţi până când devin moi. Bate trei linguri ulei de măsline cu oţetul de xeres şi muştarul.

Imparte în farfurii sparanghelul şi feniculul, pune deasupra ouă de prepeliţă, migdale, rucola şi capere. Apoi aşază feliile de şuncă, presară pătrunjel şi stropeşte cu dressing. Serveşte cu ciabatta prăjită.

Salata cu oua de prepelita si rucola

Salata_cu_oua_de_prepelita_si_rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.