Salata arabeasca de fasole

Printeaza

Salata arabeasca de fasole din: fasole, ceapa, ulei, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Salata arabeasca de fasole

  • 400 g fasole albă boabe
  • l ceapă (mijlocie) tocată fin
  • 5 linguri ulei
  • sucul de la 1 lămâie
  • pătrunjel verde tocat fin

Mod de preparare:

Fasolea, bine spălată de impurităţi, se lasă de cu seară la înmuiat, în apă, cu un vârf de linguriţă de sare. Se fierbe şi se scurge bine.

Se amestecă, după ce se răceşte, cu restul ingredientelor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.