Rulada de pui cu spanac, sunca si cascaval

Printeaza

Rulada de pui cu spanac, sunca si cascaval din: piept de pui, frunze de spanac, galbenus, boia dulce, sare, piper, sunca, cascaval, unt, castarvete, patrunjel.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_spanac_sunca_si_cascaval

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 frunze de spanac
  • 1 galbenus
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 felii sunca
  • 50 g cascaval
  • putin unt
  • 1 castravete (pentru ornat)
  • patrunjel proaspat (pentru ornat)

 

Mod de preparare:

Dezosezi pieptul de pui şi speli carnea. Intinzi bucăţile pe un fund de lemn, aşezi o folie de plastic alimentară peste ele şi le baţi. Le dai cu sare, piper şi boia. Dai caşcavalul prin râzătoare şi speli frunzele de spanac. Presari caşcavalul peste bucăţile de carne, apoi aşezi o felie de şunca şi, la final, o frunză de spanac.

Rulezi şi prinzi cu scobitori. Ungi rulourile cu gălbenuş. Incingi cuptorul. Le aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt. Acoperi tava cu folie de aluminiu. Ţii 10-15 minute, apoi îndepărtezi folia şi le laşi să se rumenească.

Le scoţi din cuptor când devin aurii, iar când s-au răcit le poţi felia. Dacă vrei, poţi orna cu felii de castravete şi cu pătrunjel proaspăt.

Rulada de pui cu spanac, sunca si cascaval

Rulada_de_pui_cu_spanac_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.