Rulada de pui cu spanac si branza

Printeaza

Rulada de pui cu spanac si branza din: piept de pui, spanac conservă, brânză amestec feta şi telemea, oua, ulei, vin alb, cartofi.

Rulada_de_pui_cu_spanac_si_branza

Ingrediente:

  • un piept mare de pui
  •  200 g spanac conservă
  •  300 g brânză amestec feta şi telemea
  •  2 ouă
  •  2 linguri ulei
  •  100 ml vin alb
  •  5-8 cartofi mici

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă şi se spală bine, apoi se taie mărunt. Se căleşte în ulei încins, atât cât să-şi schimbe culoarea. Carnea tocată se amestecă bine cu ceapa călită uşor în compoziţie se pun sare şi piper, se mai frământă puţin cu mâna, apoi se adaugă ouăle şi se omogenizează. 

Se umplu ardeii curăţaţi cu amestecul de carne si se pun la fiert întâi cu apă, 20 de minute, după care se toarnă sucul de roşii si se mai lasă la fiert 20 de minute. Se servesc calzi cu sos.

Rulada de pui cu spanac si branza

Rulada_de_pui_cu_spanac_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.