Rulada de pui cu ardei copti

Printeaza

Rulada de pui cu ardei copti din: piept de pui, ardei, faina, cascaval, usturoi, lapte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de pui cu ardei copti

  • un ou
  • 140 g făină
  • 200 ml lapte
  • o lingură ulei
  • unt
  • un piept de pui
  • 2 ardei graşi copţi
  • 50 g caşcaval
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Din ou, făină, lapte şi ulei se face un aluat de clătite. Tigaia de clătite se unge cu unt şi apoi se pune cu polonicul din aluatul de clătite şi se prăjesc.

Odată preparate, pe fiecare clătită se aşază fâşii de ardei copt, usturoi mărunţit şi caşcaval dat pe răzătoarea mare, apoi se rulează.

Pieptul de pui se taie în bucăţi, ca pentru şniţele mai mari, se aşază fiecare bucată între două folii de plastic şi se bate cu ciocanul special. Se presară cu sare şi piper.

Se aşază pe fiecare bucată de carne câte o clătită umplută si se rulează. Se înveleşte în hârtie de copt şi se lasă la cuptor 30 de minute.

După 15 minute, se poate tăia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.