Rulada cu carne in cocă dospită

Printeaza

Rulada cu carne in cocă dospită

Ingrediente:Rulada cu carne in cocă dospită

  • 400 g făină
  • 20 g drojdie
  • 150 ml lapte
  • 1 ou
  • sare după gust

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 300 g carne de vită şi porc
  • 200 g ceapă
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frămânţi un aluat din ingredi­entele de mai sus şi îl laşi să crească la cald. Până ce creşte aluatul, pregăteşti umplutura: prăjeşti ceapa în ulei, apoi adaugi carnea dată prin maşina de tocat carne.

Le laşi să se prăjească împreună până ce îşi schimbă culoarea. Potriveşti de sare şi piper, amesteci şi pui oul.

Intinzi o foaie din aluatul dospit, pui pe ea umplutura rece, rulezi şi pui într-o tavă unsă cu ulei.

Laşi deoparte 20-30 de minute, astfel încât coca să mai crească, apoi dai la cuptor. O laşi să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.