Retete traditionale: sangerete de porc

Printeaza

Sangerete de porc din: sange, carne, slanina, sorici, orez, cimbru, ienibahar, sare, piper.

Ingrediente:Sangerete de porc

  • sânge de porc
  • carne proaspătă
  • slănină
  • şorici
  • orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ienibahar

 

Mod de preparare:

Se fierb în apă cu sare sângele, carnea, slănina şi şoricul; se răcesc sângele, carnea şi şoricul, şi apoi se dau prin maşina de tocat. Slănina se taie in bucăţi mici.

Toate acestea se pun într-un lighean, se adaugă condimentele şi orezul fiert dm timp; se mai pune puţină zeamă (din cea în care au fiert) şi se frământă bine.

In continuare se procedează ca la caltaboş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.