Retete savuroase: Pot au feu

Printeaza

O reteta savuroasa de pot au feu din: piept de manzat, morcovi, ceapa, praz, telina verde, ridiche alba, cartofi, dovlecei, castraveti murati, mustar si bouquet garni.

Ingrediente:Pot au feu

  • piept de mânzat 2.5 kg
  • morcovi 200 g
  • ceapă 70 g
  • praz 200 g
  • telină verde 200 g
  • ridichie albă 220 g
  • cartofi 300 g
  • dovlecei 250 g
  • castraveti murati în otet 150 g
  • mustar 100 g
  • bouquet garni (foi de dafi n cimbru, piper boabe) după gust

 

Mod de preparare:

Într-o oală se fierb bucătile de carne în apă rece cu sare. După ce a dat în clocot se îndepărtează spuma.

Adaugăm morcovi, piper boabe, bouqet garni, telină verde și ridichie albă tăiată în bucăti.

Se fierbe la foc mic timp de 20 min. după care adăugăm prazul si cartofii. Carnea se scoate din supă pe un platou, la fel și legumele.

Acestea sunt servite calde cu mustar si castraveciori murati în otet.

Pot au feu

Pot au feu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.