Retete de post: Pilaf cu ciuperci si legume

Printeaza

Pilaf cu ciuperci si legume

Ingrediente:Pilaf cu ciuperci si legume

  • 1 cana orez
  • 3 cepe
  • 3 ardei gras
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 cutie ciuperci
  • rosii
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, se pune in tigaie si se caleste, se adauga ardeiul, telina, morcovul si ciupercile,

rosiile si se calesc bine.

Se adauga orezul si se mai caleste un pic. Se adauga apa si se pune la cuptor.

Se serveste cu marar si patrunjel tocat pe deasupra, rece sau cald .

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.