Reteta zilei: Vinete cu mozzarella si pesto
PrinteazaVinete cu mozzarella si pesto din: vinete, ulei de masline, mozzarella, busuioc, sos pesto, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 vinete mici
- 2 linguri ulei de măsline
- 16 felii de mozzarella
- 16 frunze de busuioc
- 6 linguri sos pesto
- sare și piper, dupa gust
Mod de preparare:
Spălați vinetele și asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Preincalziti cuptorul la 170C.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fâșii subțiri vânăta, dar nu până la capăt, astfel încât vinetele să rămână întregi.
Se ung cu ulei de măsline si se presara cu sare și piper. Coaceți în cuptor timp de 10 minute. Scoateți apoi din cuptor.
Umpleți fiecare vaneta cu felii de mozzarella și busuioc.
Ungeti cu pesto si dati inapoi la cuptor.
Coaceți timp de 10-15 minute. Scoateți din cuptor și serviți calde.
Vinete cu mozzarella si pesto
Pofta buna!





