Reteta zilei: Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Printeaza

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic din: vanata, ceapa, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, zahar.

 

Ingrediente pentru vinete: 

  • 1 vanata, feliata
  • 2 cepe, feliate
  • ¼ ceasca ulei de măsline
  • ½ linguriță sare
  • piper

Ingrediente pentru vinaigrette:

  • ⅓ ceasca ulei de măsline
  • ¼ ceasca oțet balsamic
  • 2 lingurițe zahăr
  • ¼ linguriță sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Transferați vinetele și ceapa pe o tava. Se adauga ulei de măsline.

Se condimentează cu sare și piper.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Se dau la cuptor timp de 25-30 minute până se rumenesc.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Transferați vinetele pe o farfurie si serviti cu vinegreta.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Serviti imediat.

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Vinete coapte cu usturoi

Vinete coapte cu usturoi

Vinete coapte cu usturoi din: vinete, rosii, usturoi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 2 roşii 1 căţel de usturoi 4 fire cimbru sare piper   Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 150°C. Se spală vinetele şi se taie în două pe lung. Roşiile se taie felii subţiri. Se curăţă şi se pisează usturoiul. […]

 

Vinete coapte cu branza

Vinete coapte cu pasta de tomate

Vinete coapte cu pasta de tomate din: vanata, telina, rosii, ulei, ceapa, pasta de tomate, masline, otet, zahar, busuioc, salata verde, sare, piper. Ingrediente: o vânătă 2 peţioluri de ţelină 4 roşii mari o linguriţă ulei 2 cepe mici, tocate fin o lingură pastă de tomate 25 gr măsline verzi sare piper negru măcinat o lingură […]

 

Bucataria Marocana

Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale

Tagine de Vinete și Roșii: Deliciu Vegetarian cu Arome Orientale din: vinete, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, chimion, coriandru, curcuma, sare, piper, marar sau patrunjel. Este o opțiune culinară excepțională pentru cei care apreciază bucătăria vegetariană sau doresc să încerce ceva nou și exotic. Această rețetă combină gustul moale al vinetelor […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.