Reteta zilei: Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic
PrinteazaVinete coapte cu vinegreta de otet balsamic din: vanata, ceapa, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, zahar.
Ingrediente pentru vinete:
- 1 vanata, feliata
- 2 cepe, feliate
- ¼ ceasca ulei de măsline
- ½ linguriță sare
- piper
Ingrediente pentru vinaigrette:
- ⅓ ceasca ulei de măsline
- ¼ ceasca oțet balsamic
- 2 lingurițe zahăr
- ¼ linguriță sare
- piper
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Transferați vinetele și ceapa pe o tava. Se adauga ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Se dau la cuptor timp de 25-30 minute până se rumenesc.
Transferați vinetele pe o farfurie si serviti cu vinegreta.
Serviti imediat.
Vinete coapte cu vinegreta de otet balsamic
Pofta buna!





