Reteta zilei: Peste pane cu sos de branza

Printeaza

O reteta de peste pane cu sos de branza din: peste, unt, lapte, branza rasa, faina, usturoi, smantana, nucsoara, piper si sare.

Peste pane cu sos de branza

Ingrediente:

  • 500g peste pane
  • 50g unt
  • 500ml lapte
  • 200g branza rasa
  • 2 linguri faina
  • 3-4 catei usturoi
  • 100g smantana
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/4 lingurita piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Bucatile de peste se trec prin oua amestecate cu faina si se  prajesc in ulei incins. Intr-o cratita se topeste untul amestecat cu usturoiul zdrobit.

Peste_pane_cu_sos_de_branza

Se adauga laptele, nucsoara, piperul, sarea si faina, se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se adauga smantana.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_04

Compozitia se pune peste pestele pane care a fost inainte asezat intr-o tava.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_06

Se pune branza rasa si se introduce tava la cuptor pentru 15 minute. Se poate servi cald cu cartofi prajiti sau cu mamaliga.

Peste_pane_cu_sos_de_branza_07

Peste pane cu sos de branza

 

Peste pane cu sos de branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sa nu-ti zic ca-mi place 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.