Reteta zilei: Paste cu ciuperci si sos de rosii

Printeaza

Paste cu ciuperci si sos de rosii din: ciuperci, ulei de masline, ceapa, usturoi, pasta de tomate, oregano, paste, sare, piper, parmezan.

 

Ingrediente: 

  • 450gr ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 linguri oregano
  • 450gr paste
  • sare si piper
  • parmezan, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Taiati ciupercile in sferturi.

Paste cu ciuperci si sos de rosii
Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti 2-3 minute.

Paste cu ciuperci si sos de rosii

Adaugati ciuperile si gatiti 3-4 minute, amestecand ocazional.

Paste cu ciuperci si sos de rosii
Incorporati pasta de tomate, rosiile si oregano. Dati focul la mic si mai gatiti 5 minute.

Paste cu ciuperci si sos de rosii
Gatiti pastele al dente.

Paste cu ciuperci si sos de rosii
Asezonati sosul cu sare si piper. Scurgeti pastele si adaugati peste sos.

Amestecati bine.

Serviti cu parmezan.

Paste cu ciuperci si sos de rosii

Paste cu ciuperci si sos de rosii

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci

Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion. Ingrediente: 300 g paste 300 g carne tocată de vită sau amestec 1/2 țelină cu tot cu frunze 100 g ciuperci tăiate felii 1 morcov mic 150 […]

 

Paste integrale cu ciuperci si usturoi 

Paste integrale cu ciuperci si usturoi din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat […]

 

 

Paste integrale cu ciuperci

Paste integrale cu ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci champignon 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper alb pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.