Reteta zilei: Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Printeaza

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare din: patrunjel, marar, busuioc, arpagic, anghinare, usturoi, feta, sare, piper, unt, paine.

 

Ingrediente: 

  • ½ cești de patrunjel
  • ¼ cesti de marar
  • 8 frunze busuioc
  • ¼ cesti de arpagic
  • 6 inimi de anghinare
  • 6 catei usturoi
  • ¼ cesti de brânză feta, sfărâmată
  • cate 1 praf de sare si piper
  • 1 bucatica unt
  • 1 paine

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Puneți patrunjelul, mărarul, busuiocul și arpagicul într-un blender si procesati. Adăugați anghinare și procesati. Transferati intr-un castron.

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Apoi, adaugati usturoiul tocat, feta, condimentele și untul moale și se amestecă până se omogenizeaza.

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Se taie pâinea în felii, insa nu total. Umpleți pâinea cu pasta de ierburi si anghinare.

Înfășurați pâinea în folie de copt și dati la cuptor.

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Coaceți timp de 25 de minute. Serviți fierbinte.

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

Paine umpluta cu pasta de ierburi si anghinare

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paine umpluta cu masline

Paine umpluta cu masline din: paine, masline, bacon, rosii, cascaval, capere, gogonele, patrunjel. Ingrediente: 1 pâine rotundă 100 g măsline verzi, feliate 250 g bacon 100 g roşii coapte 100 g caşcaval 1 linguriţă cu capere 2 gogonele murate 1 legătură de pătrunjel verde   Mod de preparare: Taie capac pâinii şi scobeşte tot miezul. […]

 

Paine umpluta cu sunca

Paine umpluta cu sunca din: oua, ardei, sunca, castraveti, maioneza, paine. Ingrediente: 2 ouă fierte 1 ardei gras roşu 4 felii şuncă de Praga 2 castraveţi muraţi 1 lingură maioneză 1 pâine   Mod de preparare: Tai ouăle în bucăţi. Speli şi cureţi ardeiul de seminţe şi cotor. Il tai fâşii, iar castraveţii felii. Tai […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.