Reteta zilei: Ciuperci umplute cu ceapa si usturoi
PrinteazaCiuperci umplute cu ceapa si usturoi din: ciuperci, ceapa, unt, usturoi, sos de soia, sherry, piper, pesmet, mozzarella.
Ingrediente:
- 24 ciuperci
- 1 ceapa tocata marunt
- 4 linguri de unt
- 6 catei de usturoi tocat
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura sherry
- piper
- 3/4 ceașcă pesmet
- 240gr mozzarella rasa
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul al 175C.
Ungeti cu ulei o tava.
Curatati ciupercile, iar coditle le tocati marunt.
Pastrati deoparte ciupercile.
Se topește untul și sotati ceapa la foc mediu-mare pana se rumeneste.
Adaugati usturoiul, apoi adaugati coditele tocate.
Adaugati sos de soia, sherry si piper.
Gatiti cateva minute, apoi incorporati pesmetul si gatiti inca cateva minute.
Lasati amestecul la sa raceasca usor.
Apoi incorporati mozzarella.
Umpleti ciupercile cu amestecul de ceapa si usturoi si asezati in tava.
Coaceți 15 minute.
Serviti ciupercile calde cu salata.
Ciuperci umplute cu ceapa si usturoi
Pofta buna!