Reteta zilei: Chips-uri de cartofi dulci

Printeaza

Chips-uri de cartofi dulci din: cartofi dulci, chili, sare, ulei de masline.

 

Ingrediente: 

  • 1 cartof dulce
  • chili
  • sare
  • ulei de măsline

 

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Taiati cartoful in felii.

Chips-uri de cartofi dulci

Pregătiți o tava in care puneti hartie de copt, asezati cartofii, presarati cu ulei de măsline și apoi adaugati sare si chili.

Coaceți timp de 10 minute, apoi intoarceti si mai coaceți 10 minute.

Chips-uri de cartofi dulci

Serviti calzi.

Chips-uri de cartofi dulci

Chips-uri de cartfi dulci

Chips-uri de cartofi dulci

 

Pofta buna!

 

 


Poate te intereseaza si:

Chipsuri_de_banane

Chipsuri de banane

Chipsuri de banane din: zahar, arahide, banane, suc de lamaie, ulei de cocos. Ingrediente: 100 g zahăr brun de trestie câte 1-2 linguriţe de aromă de coji de portocale şi de lămâie 50 g arahide nesărate măcinate 10 banane 2-3 linguri suc de lămâie 100 g ulei de cocos pentru prăjit   Mod de preparare: Se […]

Chipsuri_de_peste_cu_susan

Chipsuri de peste cu susan

Chipsuri de peste cu susan din: file de peste, sare, piper, ulei, ceapa, ghimbir, faina, oua, seminte de susan, lamai, patrunjel, sos. Ingrediente: 500 g file de peşte oceanic 1 linguriţă sare 1 linguriţă piper mare 2 linguri ulei de susan 2-3 linguri ulei de orez 1/2 legătură ceapă verde 1 buc. ghimbir proaspăt (2-3 […]

Chipsuri de creveti cu sos de ardei dulce-acrişor

Chipsuri cu mojo verde

Chipsuri cu mojo verde din: ulei, cartofi, albusuri, boia, ienibahar, usturoi, ardei, chimion, ulei, otet, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: ulei pentru tavă 4 cartofi dulci 2 albuşuri 3 linguri de boia 1 priză de ienibahar 2 căpăţâni de usturoi 2 ardei graşi verzi 1 lingură de chimion măcinat 250 ml ulei de măsline 1 legătură […]

Chipsuri pesto de varza furajera

Reteta chipsuri

Reteta chipsuri din: cartofi, ulei, albus, boia, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: ulei pentru tavă 4 cartofi dulci 2 albuşuri 1-2 linguri de boia 1 priză de ienibahar piper sare   Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 225°C. Se unge o tavă cu ulei. Cartofii dulci se cojesc, se spală şi se taie felii subţiri. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.