Reteta salata de dovleac

Printeaza

Reteta salata de dovleac din: dovleac, castraveti, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, otet, sare.

Ingrediente:Reteta salata de dovleac

  • 400 g dovleac
  • 2 castraveţi muraţi
  • 1 ceapă
  • 3-4 roşii
  • 2 legătură de pătrunjel verde
  • ulei
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleacul se curăţă de coajă şi de seminţe şi se taie cubuleţe. Castraveţii muraţi se taie cubu­leţe şi se amestecă cu dovleacul şi cu ceapa dată pe răzătoarea mare.

Se adaugă uleiul, oţetul, pă­trunjelul, se potriveşte de sare şi se ornează cu roşiile tăiate rondele sau feliuţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.