Reteta ghiveci de legume cu verdeata

Printeaza

Reteta ghiveci de legume cu verdeata din: vanata, dovlecel, ardei, ceapa, fasole, cartofi, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:reteta_ghiveci_de_legume_cu_verdeata

  • o vânătă
  • un dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • o ceapă
  • 100 g fasole verde
  • 2 cartofi
  • 2-3 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ardeii se pun la copt, fasolea se dă într-un clocot si cartofii se fierb 10 minute. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte într-o lingură de ulei. Se presară cu sare.

Vânata şi dovlecelul se taie cuburi şi se pun într-un vas de cuptor. Se adaugă ardeii curăţaţi de pieliţa arsă.

Se pun toate ingredientele peste legumele din tavă, se stropesc cu restul de ulei, se presară cu sare şi piper, se amestecă şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Se serveşte cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.