Pulpe de pui cu orez si sofran
PrinteazaPulpe de pui cu orez si sofran din: pulpe de pui, orez, dovlecel, morcov, rosii, usturoi, sofran, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe de pui dezosate
- 250 g orez cu bob lung
- un dovlecel
- un morcov
- 2 roşii
- 2 căţei usturoi
- un pic de şofran
- o lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei se pune carnea porţionată să se rumenească.
Se scoate după ce şi-a schimbat culoarea şi se adaugă morcovul ras. Se căleşte, apoi se pun şofranul, sare şi piper.
Intr-un vas de cuptor se pun orezul, puiul, morcovul cu şofranul, roşiile fără miez, tăiate cubuleţe, usturoiul feliat, dovlecelul cuburi. Se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!