Pulpe de pui cu orez si sofran

Printeaza

Pulpe de pui cu orez si sofran din: pulpe de pui, orez, dovlecel, morcov, rosii, usturoi, sofran, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu orez si sofran

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 250 g orez cu bob lung
  • un dovlecel
  • un morcov
  • 2 roşii
  • 2 căţei usturoi
  • un pic de şofran
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se pune carnea porţionată să se rumenească.

Se scoate după ce şi-a schimbat culoarea şi se adaugă morcovul ras. Se căleşte, apoi se pun şofranul, sare şi piper.

Intr-un vas de cuptor se pun orezul, puiul, morcovul cu şofranul, roşiile fără miez, tăiate cubuleţe, usturoiul feliat, dovlecelul cuburi. Se acoperă cu apă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.