Pulpe de pui cu usturoi si orez

Printeaza

Pulpe de pui cu usturoi si orez din: pulpe de pui, usturoi, ceapa, ulei, lamae, cartofi, orez, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 căţei usturoi
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • sucul unei lamai
  • sare si piper
  • 200 g orez
  • 2-3 cartofi

 

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte în două linguri de ulei si apoi, după ce şi-a schimbat culoarea, se scoate.

Se toarnă restul de ulei şi se călesc ceapa şi usturoiul pisat şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă carnea. Se toarnă 150 ml apă, se pune capac şi se lasă la fiert 30 de minute. Se potriveşte de sare şi piper.

Când apa a scăzut, se adaugă sucul strecurat de lămâie şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Orezul se fierbe cu sare şi piper, iar cartofii se curăţă şi se fierb 10 minute în apă cu sare, după care se scot, se taie cuburi şi se dau la cuptor 20 de minute.

Se aduce carnea de pui la masă cu garnitură de orez şi cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.