Pui continental

Printeaza

Pui continental din: pulpe de pui, supa crema de ciuperci, ciuperci, orez integral, sare.

Ingrediente:Pui_continental

  • 6 pulpe de pui
  • 450ml supă-cremă de ciuperci pregătită în casă
  • 200g ciuperci de Paris proaspete sau la cutie, tăiate felii (sunt ciuperci obişnuite, albe, rotunde, care se găsesc la supermarket)
  • 500g de orez integral (maroniu)
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Se fierbe orezul, urmărind instrucţiunile de pe pachet, astfel încât să rămână puţin tare. Se toarnă orezul fiert şi scurs de apă într-un vas mare de Jena.

Se încălzeşte cuptorul dinainte la 175° C.

Se aşază pulpele de pui crude şi presărate cu sare deasupra orezului. Se toarnă supa-cremă de ciuperci peste pui, se adaugă ciupercile tăiate felii şi se pune totul la cuptor la 175° C, timp de 1 oră şi jumătate.

Se serveşte în farfurii încălzite în cuptor, cu puţin praf de ardei iute deasupra.

 

Pui continental

Pui_continental

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.