Pui picant si crocant

Printeaza

Pui picant si crocant din: aripioare de pui, lapte batut, usturoi, ceapa, sos, zahar, sare, faina, oua, fugi de porumb, ulei.

Ingrediente:Pui_picant_si_crocant

  • 12 aripioare de pui
  • sare

Pentru marinată:

  • 500 ml lapte bătut
  • 4 căţei usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 2-3 linguri sos picant

Pentru prăjit:

  • o lingură zahăr
  • o lingură sare
  • 375 g făină
  • o lingură pudră de ceapă
  • o lingură pudră de usturoi
  • 100 g fulgi de porumb
  • 3 ouă
  • 60 ml sos picant
  • 60 ml apă
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele bătut cu usturoiul, ceapa tăiată, sosul picant si sare şi se ung aripioarele. Se lasă la rece trei ore.

Se amestecă zahărul, sarea, praful de ceapă şi de usturoi si se presară carnea ştearsă de marinată. Făina si fulgii de porumb mărunţiţi se amestecă, ouăle se bat cu apa, sosul picant şi praful de usturoi.

Aripioarele se trec prin făină, apoi prin ouă, iar prin făină si se pun la prăjit în ulei.

Pui picant si crocant

Pui_picant_si_crocant

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.