Aripioare picante cu lime

Printeaza

Aripioare picante cu lime din: tequila, portocale, sirop de menta, fulgi de chili, ardei iute, usturoi, aripi de pasare, lime, sare, ulei.

Ingrediente:Aripioare picante cu lime

  • 125 ml tequila
  • 125 ml suc de portocale
  • 250 ml sirop de mentă
  • 1 linguriţă fulgi de ardei chili
  • 1 ardei iute
  • 4 căţei de usturoi
  • 8 aripi de pasăre (pui sau raţă)
  • 2 lime sare
  • ulei de floarea-soarelui

 

Mod de preparare:

Se amestecă tequila cu suc de citrice, fulgi de ardei, usturoi şi ardei iute, tocate. Aripile se tăvălesc prin amestec, se acoperă şi se lasă să stea la marinat peste noapte.

Se scot din marinată, se şterg cu hârtie-prosop absorbant şi se prăjesc la foc mic în puţin ulei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.