Pui la gratar cu mazare

Printeaza

Pui la gratar cu mazare din: piept de pui, sare, piper, cimbru, patrunjel, unt, mazare, salata verde, ulei, zeama de la o lamaie, busuioc, branza feta, ardei iute, miere.

Ingrediente:Pui_la_gratar_cu_mazare

  • 500 g piept de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • 50 g unt
  • 400 g mazare
  • o salata verde
  • 1-2 fire ceapa verde
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la o lamaie
  • busuioc
  • 100 g branza feta
  • un ardei iute
  • o lingurita miere

 

Mod de preparare:

Se spală pieptul de pui, se taie fâşii, se unge cu unt, se condimentează cu sare, piper, cimbru şi pătrunjel, apoi se pun la rumenit. Mazărea fiartă se amestecă cu salata şi ceapa verde mărunţite. Se condimentează cu ulei, zeamă de lămâie, cimbru, busuioc şi miere.

Puiul se serveşte cu salată, brânză feta şi rondele de ardei iute.

Pui la gratar cu mazare

Pui_la_gratar_cu_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.