Piept de pui la gratar cu sos teriyaki

Printeaza

Piept de pui la gratar cu sos teriyaki din: piept de pui, sos teriyaki, ardei iute, ceapa verde, cimbru, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, orez.

Ingrediente:Piept de pui la gratar cu sos teriyaki

  • 2 buc piept de pui
  • 1 1/2 cesti de sos teriyaki
  • 1 ardei iute, cuburi
  • 1/4 ceasca ceapa verde, tocata
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui fasii. Amestecati impreuna restul de ingrediente. 1/2 ceasca de amestec dati la frigider. Se toarna restul de sos intr-o punga care se inchide ermetic si se adauga pieptul de pui.

Dati la frigider peste noapte.

Incalziti un gratar si gatiti pentru 12-15 de minute.

Se serveste cu orez si restul de sos teriyaki.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.