Pui cu ciuperci, kaizer si usturoi

Printeaza

Pui cu ciuperci, kaizer si usturoi din: pui, mere, ciuperci, kaizer, sunca, usturoi, rosii, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_kaizer_si_usturoi

  • 1 pui mai maricel
  • 3 mere
  • 300 g ciuperci
  • 200 g kaizer
  • 100 g sunca
  • 3 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală puiul şi condimentează-l pe afară şi în interior cu sare, piper şi cimbru. Separat, taie mărunt ciupercile, usturoiul, şunca şi kaizerul. Ames­tecă toate aceste ingrediente cu roşiile decojite şi mărunţite şi umple puiul.

Aşază-l apoi într-o tavă, stropeşte-l cu ulei şi lasă-l la cuptor aproximativ o oră. Din când în când, stropeşte-l cu sosul pe care-l lasă în tavă. Când este pătruns, pune felii de măr şi mai lasă-l câteva minute.

Pui cu ciuperci, kaizer si usturoi

Pui_cu_ciuperci_kaizer_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.