Profiterol cu sos de ciocolata

Printeaza

Profiterol cu sos de ciocolata din: profiterol, negrese, frisca, cirese.

Ingrediente:Profiterol cu sos de ciocolata

  • 3 linguri cireşe din compot
  • 250 g profiterol de cumpărat cu sos de ciocolată
  • 50 g negrese cu ciocolată – de cumpărat
  • 1 lingură frişca băfufă

 

Mod de preparare:

Intr-un pahar special aşază jumătate din fructe, pune deasupra 3 gogoşi de profiterol, jumătate din negrese şi din sosul de ciocolată. Completează cu compotul rămas, profiterolul, negresele şi sosul de ciocolată.

Pune deasupra frişca bătută şi serveşte.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Profiterol cu sos de ciocolata
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.