Prajitura cu nuca de cocos si vanilie

Printeaza

Prajitura cu nuca de cocos si vanilie din: unt, miere, zahar, faina, sare, nuci, nuca de cocos, vanilie.

Ingrediente:Prajitura cu nuca de cocos si vanilie

  • 200 g unt
  • 3 linguri cu miere
  • 200 g zahăr pudră
  • 300 g făină
  • 1/4 linguriţa cu sare
  • 100 g nuci tocate
  • 3 linguri cu nucă de cocos
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Amestecaţi untul, care s-a înmuiat câteva ore la temperatura camerei, cu zaharul pudră, sarea si mierea. Frecaţi energic cu o lingură de lemn până obţineţi o crema omogenă.

Adăugaţi faina cernută şi nucile tocate, frământaţi un aluat nisipos pe care-l lasaţi în congelator 60 minute.

Intindeţi foi groase de 1/2 cm, tăiaţi rotunduri mici cu paharul de ţuică şi coaceţi-le pe tava neunsă în cuptorul fierbinte. Treceţi le calde prin nuca de cocos şi vanilie, serviţii-le când s-au răcit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.