Prajitura cu fulgi de nuca de cocos

Printeaza

Prajitura cu fulgi de nuca de cocos din: faina, zahar, fulgi de cocos, ulei, lapte de soia, praf de copt, sare, portocale.

Ingrediente:Prajitura cu fulgi de nuca de cocos

  • 400 g făină
  • 280 g zahăr
  • 100 g fulgi de cocos
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml lapte de soia
  • un plic praf de copt
  • un praf sare

Pentru sirop:

  • 100 g zahăr
  • 300 ml suc proaspăt de portocale

 

Mod de preparare:

Într-un vas se amestecă făina, nuca de cocos, zahărul, praful de copt si sarea.

Se adaugă uleiul cu laptele de soia si se omogenizează.

Se toarnă aluatul într-o formă şi se coace 40 de minute.

Între timp, se fierbe sucul de portocale cu zahărul până ce rămâne jumătate din cantitate si se toarnă peste prăjitură imediat ce este scoasă din cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.