Potarnichi cu legume

Printeaza

 Potarnichi cu legume

Ingrediente:Potarnichi cu legume

  • 2 potarnichii
  • 4 bucăţi cuişoare
  • sare
  • 1/41 vin
  • 250 g bureţi uscaţi
  • 300 g apagic
  • 300 g roşii
  • 1 legătură mărar
  • 4 ouă
  • 1/21 supă
  • 200 g ulei
  • 1 ardei iute
  • cimbru
  • 1 lămaie

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală potarnichile, se taie bucăţi şi se curăţă de oscioare mici posibile. Se sotează în ulei şi cînd s-au rumenit, se pun într-o cratiţă cu: bureţi tăiaţi şi opăriţi, sare, roşii curăţate şi tăiate, restul de ulei, vin, supă, cimbru şi se fierbe sub capac.

Cînd sînt aproape gata, se pun arpagicul sotat, mărarul tocat, usturoiul şi ardeiul tăiat.

Se aşază pe platou cu felii de lămaie fără coajă şi cu sferturi de ouă fierte. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.