Pogacele Aromate cu Jumări și Condimente

Printeaza

Pogacele Aromate cu Jumări și Condimente din: faina, jumari de porc, untura, ou, lapte, praf de copt, chimen, paprika, sare, piper negru.

Savurați o versiune inovativă a tradiționalelor pogacele cu jumări, îmbogățită cu un mix de condimente ce adaugă o notă unică acestei delicatese.

Perfecte pentru orice moment al zilei, aceste pogacele vor fi cu siguranță un hit la orice masă sau eveniment.

Ingrediente

 

Mod de preparare

Într-un bol mare, amestecați făina cu praful de copt, chimenul, paprika, sarea și piperul.

Adăugați untura și oul, amestecând bine.

Treptat, incorporați laptele pentru a forma un aluat.

Introduceți jumările tocate în aluat și frământați până la omogenizare.

Întindeți aluatul pe o suprafață înfăinată și decupați pogațelele.

Coaceți în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20-25 minute, până devin aurii.

Pogacele Aromate cu Jumări și Condimente

Valori Nutriționale

  • Calorii: 160
  • Carbohidrați: 16g
  • Proteine: 4g
  • Grăsimi: 9g

 

Pogațelele cu jumări sunt o variantă a pogațelelor tradiționale, adăugându-se jumări pentru o textură bogată și aromă intensă.

Acest tip de rețetă este profund înrădăcinat în bucătăria tradițională românească, îmbinându-se perfect cu influențele moderne prin adăugarea de condimente.

Această rețetă de pogațele cu jumări și condimente este ideală pentru a experimenta o versiune nouă a unui clasic culinar.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pogăcele

Pogacele sarate cu cas

Pogacele sarate cu cas din: faina, unt, cas, drojdie, ou, sare, seminte. Ingrediente: 500 g făină 250 g unt 250 g caş de oaie 1 plic drojdie uscată 1 ou sare seminte de mac sau de chimen negru 1 lingură ulei sau altă grăsime pentru uns tava   Mod de preparare: Laşi untul să se […]

 

 

Pogacele de conopida

Pogacele cu jumari si chimen

Pogacele cu jumari si chimen din: faina, oua, unt, drojdie, lapte, jumari, sare, chimen. Ingrediente: 500 g făină 4 ouă 50 g unt 20 g drojdie puţin lapte 1/2 kg jumari sare chimen   Mod de preparare: Punem pe planşetă de două ori câte un sfert de kilogram faină. In primul sfert punem 3 gălbenuşuri, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.