Pizza pe blat de mamaliga

Printeaza

Pizza pe blat de mamaliga

Pizza pe blat de mamaliga

Ingrediente:

  • 250 g mălai
  • 50 g caşcaval ras
  • 20 ml ulei de măsline
  • o ceapă roşie tăiată julien
  • doi căţei de usturoi tocaţi
  • un castravete tăiat fâşii
  • 100 g ciuperci Champignon tocate
  • 4 roşii coapte tăiate felii
  • 100 g Mozzarella tăiată felii subţiri
  • 10 ml sos Pesto
  • o salată verde
  • sare
  • piper

Preparare:

Se fierbe o mămăligă mai moale, în care se adaugă şi caşcavalul ras. Se întinde mămăliga într-o tavă circulară, lăsând-o 15 minute să se întărească. Intre timp se încinge cuptorul la 180°C.

Se încinge uleiul într-o tigaie mare, în care se căleşte ceapa 5 minute, la foc mic. Se adaugă usturoiul şi castravetele şi se călesc încă două minute. Apoi se adaugă sare, piper.

Legumele din tigaie se pun peste mămăligă. Se presară ciupercile şi roşiile, împreună cu mozzarella şi sosul pesto, apoi se dă tava la cuptor, 10 minute, până s-a topit brânza.

Pizza se serveşte cu salată verde.

Pizza pe blat de mamaliga

Pizza pe blat de mamaliga.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.