Piure de legume cu carne de viţel

Printeaza

Piure de legume cu carne de viţel

Ingrediente:Piure de legume cu carne de viţel

  • 500 g carne de viţel
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 roşii
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură orez
  • 1 linguriţă unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert cu apă. Când a fiert pe jumătate, cureţi toate legumele şi fierbi morcovii cu păstâmacul, car­tofii, pătrunjelul tăiate bucăţi, ceapa întreagă şi ore­zul.

După ce a fiert carnea, o adaugi în cratiţa cu legume fără zeama în care a fiert, pui şi roşiile tăiate bucăţele şi mai laşi să fiarbă încă 5 minute.

Scoţi apoi ceapa pe care o dai deoparte, scurgi legumele şi carnea şi le pasezi. Adaugi apoi câteva linguri din zeama în care au fiert toate, uleiul de măsline, untul, foarte puţină sare, amesteci si piureul este gata.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.