Pilaf cu prune (varianta)

Printeaza

Pilaf cu prune din: orez, zahar, prune.

Ingrediente:Pilaf cu prune

  • 1 cană orez
  • 2 linguri zahăr
  • 200 g prune

 

Mod de preparare:

Se curăţă orezul, se spală şi se pune la înmu­iat.

Intr-o cratiţă se încinge uleiul, se ard câteva linguri de zahăr, apoi se stinge cu apă. în acest sos şe pune orezul să fiarbă.

Când orezul este fiert pe jumătate, se pun şi prunele.

Dacă în tim­pul fiertului a scăzut, se mai adaugă puţină apă. Când este gata, se dă câteva minute la cuptor.

Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.