Pilaf cu legume, peste afumat si tarhon

Printeaza

Pilaf cu legume, peste afumat si tarhon din: ceapa albe, morcovi, ardei de diferite culori, unt, orez, supă de carne, sare, piper, tarhon, file de peşte afumat (somon).

Ingrediente:Pilaf cu legume, peste afumat si tarhon

  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei de diferite culori
  • 100 g unt
  • 400 g orez
  • 3 ceşti supă de carne
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • file de peşte afumat (somon)

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le tai mărunt. Le pui într-o cratiţă mai mare, cu untul topit înainte. Laşi să se călească puţin, apoi adaugi orezul şi supa. Laşi să fiarbă, amestecând din când în când, adaugi apoi cubuleţele de file de peşte, sare, piper şi tarhon şi mai laşi puţin pe foc.

Dacă îţi rămâne pilaf, nu-l arunca, mai bine adaugi câteva cubuleţe de brânză, pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper şi umpli roşii sau ardei. Vor avea un gust deosebit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.