Piept de pui umplut cu rosii

Printeaza

Piept de pui umplut cu rosii din: piept de pui, rosii, branza, ulei, vin, boia, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_rosii

  • un piept de pui
  • 10 roşii uscate
  • 10 felii brânza topită
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul se taie în două şi apoi fiecare parte se bate pentru a obţine o foaie de carne. Roşiile se taie mărunt, iar partea interioară a cărnii se unge cu o lingură de ulei.

Se presară roşiile, se asază brânza topită deasupra, se rulează si se leagă.

Se unge rulada cu restul de ulei, se presară cu boia, sare şi piper si se pune în tavă. Se toarnă vinul şi se lasă la cuptor aproximativ 40 de minute.

Piept de pui umplut cu rosii

Piept_de_pui_umplut_cu_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.