Piept de pui cu ciuperci si branza topita

Printeaza

Piept de pui cu ciuperci si branza topita din: piept de pui, ciuperci, ceapa, branza, supa de legume, unt, patrunjel si sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_ciuperci_si_branza_topita

  • 1/2 piept de pui
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 2 felii de branza topita
  • 1 cescuta cu supa de legume
  • 1 lingura cu unt
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în unt împreună cu ciupercile curăţate şi tăiate felii. Lasă să se înăbuşe bine, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţină verdeaţă. Separat, taie pieptul de pui pe lungime. Bate bine, ca pentru şniţele. Aşază pe fiecare bucată de carne câte o felie de brânză topită. Pune câte o lingură cu ciupercuţe.

Rulează uşor şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă şi stropeşte cu supă de legume. Lasă la cuptor pentru 40-45 de minute.

Piept de pui cu ciuperci si branza topita

Piept_de_pui_cu_ciuperci_si_branza_topita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.