Supa de ciuperci cu piept de pui

Printeaza

Supa de ciuperci cu piept de pui din: piept de pui, ulei, ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, tarhon, sare, piper, faina, smantana, marar.

retete

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 200 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 1 fir de tarhon
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • 200 g smântână
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureți și speli ciupercile și legumele.

Tai carnea cubulețe și o călești în uleiul încins, până când își schimbă culoarea.

Adaugi ciupercile tăiate felii subțiri și legumele tăiate cubulețe sau după preferință.

Stingi cu 2 litri de apă caldă și fierbi ingredientele până se înmoaie, împreună cu firul de tarhon.

Amesteci făina cu smântâna și le adaugi în supă împreună cu sare și piper după gust.

Lași să mai fiarbă 2-3 minute, la foc mic, apoi scoți tarhonul și presari mărarul fin tocat.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.