Peste la tigaie cu susan

Printeaza

Peste la tigaie cu susan din: peste, ceapa, usturoi, ardei, sos de soia, susan, ulei, sare.

Ingrediente:Peste la tigaie cu susan

  • 2 peşti
  • 2 fire de ceapă verde
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute mare
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 finguriţă seminţe de susan
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţa peştii, dă-i cu sare şi rumeneşte-l pe ambele părţi. Scoate-i pe un platou.

In aceeaşi tigaie, încălzeşte pasta de ardei, sosul de soia şi pasta de roşii, apoi lasă puţin la scăzut. Aşaza peştele, pune deasupra usturoiul şi ardeiul iute tăiaţi rondele.

Pune capacul şi mai ţine câteva minute.

Ornează cu seminţe de susan şi ceapă verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.