Peşte cu sos de castraveţi

Printeaza

Peşte cu sos de castraveţi

Ingrediente:Peşte cu sos de castraveţi

  • 600 g peşte
  • 1 castravete
  • 1 ceapă roşie mică
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri vin roşu
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml smântână
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Tai mărunt ceapa, o căleşti cu ulei şi adaugi castravetele curăţat şi tăiat cubuleţe. Sărezi, piperezi, iar după 5 minute stingi cu vin.

Presari şi mărarul tocat mărunt şi înăbuşi totul încă 5 minute la foc mic. Tai bucăţi peştele curăţat, le sărezi, le piperezi şi le stropeşti cu zeamă de lămâie, apoi le adaugi în sosul de castraveţi şi mai ţii mâncarea pe foc 15 minute. Când aduci mancare la masa pui smântână după cum îţi place.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.