Sos de castraveti cornison

Printeaza

Sos de castraveti cornison din: castraveti, usturoi, ou, mustar, patrunjel, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Sos de castraveti cornison

  • 2-3 castraveţi cornison (în oţet)
  • 2 căţei de ustuiroi
  • un gălbenuş de ou
  • o linguriţă de muştar
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 şi 1/2 dl ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă castraveciorii, usturcoiul şi pătrunjelul verde, apoi se amestecă cu muştar, sare, piper, gălbenuşul de ou şi se toarnă câte puţin uleiul, ca la maioneză.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • Pastrama de curcam

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.