Peste cu legume si usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de peste cu legume, lamaie, usturoi, rosii, dovlecei, ceapa, ulei.

Ingrediente:Peste cu legume si usturoi

  • 3-4 peşti macrou
  • 1 lămâie
  • 10 căţei de usturoi
  • 500 g roşii
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală bine peştii, după care stropeşte-i cu puţină zeamă de lămâie. Condimentează-i cu sare şi frea- că-i bine cu usturoi, în interior, pune câţiva căţei de usturoi şi ceapa tăiată julien. Aşază fiecare peşte pe câte o bucată de hârtie de copt.

De jur împrejur, pune câteva roşioare şi bastonaşe de dovlecel. Stropeşte cu puţin ulei şi lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

Peste cu legume si usturoi

Peste cu legume si usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.