Pate de ficat de pui cu usturoi

Printeaza

Pate de ficat de pui cu usturoi din: ficat de pui, lapte, vin, unt, ceapa, usturoi, sare.

Ingrediente:Pate de ficat de pui cu usturoi

  • 500 g ficat
  • 500 ml lapte
  • 100 ml de vin
  • un pachet unt
  • o legătură ceapă verde sau o ceapă
  • o căpăţână usturoi
  • 4 gălbenuşuri fierte
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul în lapte aproximativ 20 de minute. Separat, într-o tigaie, se călesc ceapa şi usturoiul în jumătate de pachet de unt.

Când sunt gata, se amestecă şi se adaugă restul de unt si gălbenuşurile fierte aproximativ 8 minute. Se dau la blender toate, se sărează şi se servesc pe pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.